Palvelut elämyksille

Haluamme kehittää ja tukea sinun näyttämöä ja esitystä

Kehitämme ja innovoimme jatkuvasti uusia ratkaisuja sekä palveluita, jotka tekevät sinun esityksistä upeita elämyksiä. Haluamme olla aina askeleen edellä ja melkeinpä lukea ajatuksiasi. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää uusista mahdollisuuksista. Haluamme myös pitää huolta olemassa olevasta ja turvata esiintyjät sekä ympäristön.
Laita viestiä, niin varataan tarkastus- tai ylläpitokäynti.

Konsertti, näyttämötekniikka

Nostonäyttämöt

SUNOTEK-nostonäyttämöt ovat erilaisten tilojen väliaikaiseen näyttämötarpeeseen tarkoitettuja sähköisesti ohjattavia lattiasta ylös nousevia näyttämöitä. Tyypillisimpiä käyttökohteita nostonäyttämöille ovat koulut, monitoimitalot, ravintolat auditoriot, teatterit, konserttisalit jne.

Näyttämön rakenne

Nousevat näyttämölavat ovat mekaanisten ruuvinostimien avulla liikuteltavia näyttämörakenteita. Ruuvinostimia, joiden määrä riippuu näyttämön koosta, pyöritetään sähkömoottorin, akseleiden ja kulmavaihteiden välityksellä.

Esiriput ja verhot

Esiriput ja vehot voidaan  räätälöidä aina tarpeen mukaan. Niiden avautumutumiselle tai siirtymiselle on olemassa monia vaihtoehtoja. Suunnittelemme ja toteutamme toiveesi huomioiden ratkaisut teatteriin, luentosaliin, kokouksiin, auditorioihin tai monitoimitiloihin.

Verhokiskot

Verhokiskoilla voidaan tehdä paljon asioita ja kehittää kokemuksellisuutta.
Erilaisilla verhoratkaisuilla saa rakennettua tehokkaita 
ja näyttäviä elementtejä toiminnallisuus huomioiden. Erilaiset kiskot sopivat eri käyttötarkoituksiin.

Neuvonta ja asiakaspalvelu
ma-pe klo 9-16.00

Mika Lindström            
+358 44 984 1934

Niko Lindström             
+358 45 233 9368

Lapinkyläntie 740
02510 Oitmäki

Tilipro on osa
DEHS Groupia

Scroll to Top